De 3 populäraste sociala medierna just nu

Sociala medier är idag en stor del av våra liv. De gör det möjligt för oss att komma i kontakt med människor över hela världen och dela med oss av våra erfarenheter i realtid. Men med så många sociala medier kan det vara svårt att bestämma sig för vilken som är man ska skaffa konto på om man inte vill göra det på flera olika ställen.

Därför har vi sammanställt en lista över några av de mest populära sociala medierna just nu så att du kan få en uppfattning om vad var och en har att erbjuda! Vi hoppas att detta kan hjälpa dig som kanske letar efter någon ny plattform att ansluta sig till, eller bara vill få en kort överblick över hur ”landskapet” för sociala medier ser ut just nu.

1. Snapchat

Snapchat är en av de mest populära apparna för sociala medier.

Denna app gör det möjligt att skicka bilder och videor till sina vänner, men efter att de har skickats så försvinner de. Dessa meddelanden kallas för ”snaps” och användarna kan ställa in en tidsgräns för dem så att de försvinner efter en viss tid.

Snapchat är roligt eftersom det inte finns någon press när man använder appen. Det är ett bra sätt att skicka fåniga bilder och videor till sina kompisar helt enkelt.

2. TikTok

TikTok är en nyare app som har blivit mycket populär under det senaste året. Denna sociala medieplattform gör det möjligt för användare att göra korta videor, som kan vara mellan 15 sekunder och upp mot 3 minuter.

Detta är i skrivande stund sannolikt den hetaste och populäraste appen inom sociala medier just nu. Och enligt oss har detta mycket att tacka för att det verkligen alltid finns något för alla på denna fantastiska app.

3. Instagram

Instagram är ett annat mycket populärt alternativ när det kommer till sociala medier, där användare kan dela foton och videoklipp. Dessutom kan man också lägga till vissa funktioner som filter innan man delar sitt material i appen

Den här appen är idag en av de mest använda apparna eftersom den är lätt att använda och det finns så många sätt för människor att uttrycka sig genom den. Faktum är också att det finns många som jobbar med Instagram på heltid genom att lägga upp sponsrade inlägg och interagera med sina följare på plattformen.

De 3 populäraste sociala medierna just nu
Rulla till toppen