Vi tar ledigt – åter i maj

Kommuniké

Mediebrusets verkställande utskott

Du har kanske märkt att Mediebrusets publiceringstakt avtagit något senaste tiden. Det beror förstås på att Sveriges journalistkår äntligen tagit till sig av vårt kärleksfulla budskap och jobbar nu så klanderfritt att vi knappt behövs längre.

Skämt åsido har vi haft en hel del annat för oss och tiden har bara inte räckt till. Sådär som det kan vara ibland. Livet du vet. Mediebruset är ett ideellt projekt vi driver vid sidan av våra arbeten.

Men alldeles snart går Sverige in i en valrörelse. Om inget oförutsett inträffar kommer vi då få se mediesfären i symbios med den politiska maktens utspel, nonsensskandaler, debatter som med kirurgisk precision lyckas undvika vårt lands avgörande politiska frågor, dagliga opinionsmätningar utan ett uns av verklighetsförankring och ändlösa direktsändningar. Kanske ur en helikopter nära dig. Då kommer Mediebruset att vara där.

Vi är åter den första maj.

Vi ses då

 

Björn & Benny

kommentarer