”Vilken familjefest detta var med allas lilla sötpärla Estelle”

johantlindwall

Asså, det är lite creepy att Expressen har en vuxen man avlönad för att skriva sånt här om en femåring:

Hon såg lite tagen ut och tittade blygt upp under luggen. Det här var en massa människor. […] Men på torsdagskvällen var det utan tvekan lillsessan Estelle som var i fokus. […] Prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia som satt på samma rad skrattade och klappade ihop med Estelle. Vilken familjefest detta var med allas lilla sötpärla Estelle.

Johan T Lindwall är känd för sina inställsamma reportage. Han har skrivit hyllningar till prinsessan Estelles fläta, beklagat sig över att tillställningar är tråkiga när hon inte medverkar, men blivit desto gladare när hon har varit med. Sida upp och sida ner av inställsamt smicker till femåriga Estelle som ligger så farligt nära ofrivillig satir att man ibland undrar om det inte är Karl Gerhard som varit framme.

Lindwalls kompetens är verkligen ovärderlig.

kommentarer