Falsk debattartikel i MP-toppens namn

Medan härvan runt Miljöpartiet rullar på för fullt och anklagelserna om islamitistisk infiltration haglar så publiceras en debattartikel i Eskilstuna-Kuriren undertecknad partistyrelseledamoten Sümeyya Gencoglu. Det är inte så lite häpnadsväckande grejer artikeln föreslår:

”Jag drömmer om ett Sverige… där det är lika accepterat att bo i hippiekollektiv som att bo i muslimskt shariaområde eller bo på Svensson-sätt med dekadenta västerländska värderingar.”

VLT fick också debattartikeln skickad till sig, men där förstod debattredaktören Richard Appelbom att något var konstigt. Eskilstuna-Kuriren var inte riktigt lika pricksäkra och chefredaktören Eva Burman har blivit tvungen att skriva en duktigt genant ursäkt.

Hon säger till Sverges Radio:

”Vi borde naturligtvis ha försökt få tag i henne och dubbelkolla är det här verkligen du och det är så vi måste stärka våra rutiner. Jag tror att det här kommer bli vanligare och vanligare dessvärre.”

Men allvarligt, när du medger att du fuckat upp – avsluta inte med att det kommer bli vanligare. Nöj dig med att lova att stärka dina rutiner.

Men en sak har vi i alla fall lärt oss: Miljöpartiet är helt klart infiltrerat.

kommentarer